OM OSS

Vi prøver å tilpasse oss kundens behov, og med egen produksjon klarer vi dette i stor grad, både i forhold til produktet, men også leveringstid.

Reklamehuset sine ansatte har alle ulik erfaringsbakgrunn. Vi arbeider i et pulserende og sprudlende miljø og alle har sine spesialiteter. Vi utfyller hverandre på en god måte og blir med dette en sammensveiset og positiv gjeng.

Reklamehuset ble stiftet i september 1989, av Kjell A Mellingen, da med hovedvekt på produksjon av skilt og dekorprodukter. Samme høsten kjøpte han det første industribygget, og det var her produksjonen foregikk fram til vi flyttet inn i nytt bygg 2004. Samtidig ble firmaet delt i 2, med Reklamehuset Eiendomsselskap og Reklamehuset Produksjon AS, og de ansatte ble tatt inn som medeiere i Reklamehuset Produksjon AS.
Gjennom årene ble produksjonene gradvis utvidet til også gjelde grafiske tjenester, og senere til digitale trykkeritjenester. Videre ble det også tatt inn klær og firmagaver som en del av sortimentet. Dette gjør at Reklamehuset i dag fremstår som en komplett leverandør av firmaprofil. Vi produserer og leverer alt fra logodesign, trykksaker, skilting, bildekor og vindusfasader, til messeutstyr og sist men ikke minst: Klær, tekstiler og giveaways med påtrykt firmalogo .

15. april 2013 inngår Reklame24 AS en avtale med Reklamehuset om å slå oss sammen. Vi utvider altså ytterligere og Reklamehuset har nå to avdelinger. En i Knarvik hvor vi alltid har vært, i tillegg til at vi har produksjonslokalet på Frekhaug. Dette fører med seg at vi blir enda sterkere på spesielt skilt og dekor, og kapasiteten vår øker.

November 2016 åpnet vi også et kontor i Sløvåg, i bygget "Vidsyn". Nå kan vi også være lettere tilgjengelig for nye og eksisterende kunder i dette området. Kontoret er bemannet stort sett 1 gang i uken, fortrinnsvis ondagene, men det er bare å ta kontakt om du ønsker oss ut der, så tilpasser vi oss.

I februar 2019 utvider vi, og flytter inn i store flotte nye lokaler i Galteråsen. Dette er et stort løft for oss, hvor vi på en mye bedre måte får vist frem hva vi kan tilby våre kunder, og ikke minst, de nye produksjonslokalene forenkler vår hverdag betraktelig. Vi stortrives her vi er, og ønsker deg som kunde hjertelig velkommen innom oss for en kopp kaffi og en prat :)